Meet the Youngsters is samen met de WAT Company onderdeel van Meet the Talents. Meet the Youngsters en WAT Company hebben met elkaar gemeen dat ze beide communities op de arbeidsmarkt bouwen, vandaar ook de overkoepelende naam Meet the Talents (www.meetthetalents.nl). Tevens hebben zowel WAT Company als Meet the Youngsters vaak dezelfde tevreden klanten.

U, als opdrachtgever, heeft immers op bepaalde momenten behoefte aan instroom van jong talent en voor een andere klus heeft u wellicht juist behoefte aan een ervaren professional die de klus voor u klaart.

Voor die ervaren professional kunt u terecht bij de WAT Company. WAT staat daarbij voor Working Apart Together. De WAT Company bestaat uit een community van meer dan 600 ervaren technische zelfstandige professionals die u kunt inzetten voor diverse technische opdrachten, van ICT tot maakindustrie, civiele techniek en logistiek. U, als opdrachtgever, wilt toch de beste professionals met maximaal commitment voor uw projecten? De zelfstandige professionals van de WAT Company staan voor ondernemerschap! Werk samen met deze professionals op uurbasis of fixed price, participeer in projecten of laat een collectief van ZP’ers uw complete project aannemen. Wij detacheren niet maar bemiddelen, faciliteren in acquisitie, netwerk, community building, kennisdeling en risicomanagement. 

Heeft u positieve ervaringen op gedaan met Meet the Youngsters en nu een vraag die een ervaren professional vraagt? Daag de WAT Company dan uit met uw vraag!

We hebben al veel verschillende vragen gehad, projecten tot een succes gebracht en gaan graag met uw uitdaging aan de slag!

Stuur uw uitdaging naar jos@watcompany.nlinfo@watcompany.nl of leg het ons telefonisch voor: 06-51524766