UCLL Job event 26-5

Op 26 mei zal er bij het UCLL te Leuven een Job Event gaan plaatsvinden waar studenten diverse bedrijven kunnen spreken uit de regio. Onderstaande bedrijven geven hier een sessie. In het inschrijfformulier kun je 2 sessies selecteren.

PricewaterhouseCoopers:

PwC engageert zich voor kwaliteit in dienstverlening op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening. Ze werken voor zowel Belgische als internationale ondernemingen, PwC ziet het als zijn taak om kwaliteit te leveren op het vlak van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Bij PwC geloven ze dat waarde tot stand komt dankzij relaties – en dat principe brengen ze in de praktijk bij alles wat ze doen, waar ook ter wereld, van bij het eerste contact. Zij gaan voor waardecreatie vanaf dag één.

PwC is ’s werelds grootste leverancier van diensten op het vlak van o.a. auditing, fiscaliteit, HR en adviesverlening voor bedrijven. Succes betekent voor hen in de eerste plaats waarde creëren voor hun klanten en hun mensen, maar ook voor de maatschappij in het algemeen.

 

Eventmasters:

Event Masters is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in de organisatie van authentieke ervaringen en memorabele evenementen. Een idee nodig voor een teambuilding of incentive? Misschien wil je een personeelsevent of een congres organiseren? Event Masters organiseert niet zomaar evenementen, zij creëren belevingen. Elk event is uniek.

 

Buda agency:

Een brand activation & content agency, dat memorabele offline ervaringen combineert met unieke online content. Buda agency is het eerste CO2 neutrale activatiebureau in België, dat uw CO2 neutrale doelen uitvoert en uw brand happiness nastreeft! Ze hebben de resterende uitstoot van ons kantoor, bedrijfswagens, woon-werkverkeer van medewerkers, papiergebruik en afval gecompenseerd.

Meet the Youngsters:

Meet the Youngsters is hét online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland. Het carrière platform biedt de mogelijkheid om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers. Meet the Youngsters is opgericht om jongeren te verbinden met bedrijven. Via het platform bouwen jongeren aan een professioneel netwerk van bedrijven.

UZ leuven:

UZ Leuven is een universitair ziekenhuis waar patiënten kunnen rekenen op gespecialiseerde zorg en innovatieve behandelingen, gecombineerd met menselijke aandacht en respect voor elke persoon.

Meer dan 10.000 gepassioneerde medewerkers geven elke dag de beste zorg op maat.

Toekomstige zorgverleners en medewerkers krijgen in UZ Leuven een hoogstaande opleiding, met het oog op levenslang leren en innoveren. Als pionier in klinisch onderzoek werkt het ziekenhuis ook mee aan de patiëntenzorg van morgen.

Interesse? Schrijf je snel in!