Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022

KLG Europe (Groot bedrijf) en Appart (MKB) verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2022

Tijdens ons partnerevent in Venlo zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. Dit jaar was er tevens een extra categorie ‘Regiowinnaar Middelgroot Bedrijf Zuid’, met als winnaar Stichting kom leren.

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de zevende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar met een extra categorie: ‘Middelgroot Bedrijf Zuid’.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, half januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. Tevens is er weer een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio konden promoten.

Dit jaar hebben er meer dan 165 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 11.000 unieke stemmen uitgebracht! Tijdens de finale zijn de winnaars KLG Europe (Groot bedrijf) en Appart (MKB) op feestelijk wijze bekend gemaakt! Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars. doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent!  Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

Regio Noord + Winnaar Limburg: KLG Europe

Regio Midden: Blankers Schoon

Regio Zuid: Envida

Regiowinnaars categorie MKB:

Regio Noord: Volantis BV

Regio Midden + Winnaar Limburg: Appart

Regio Zuid: Hoppenbrouwers Techniek Sittard

Categorie Middelgroot Bedrijf Zuid:

Stichting Kom Leren