Outkom Maastricht

UPDATE:

Vanwege het Coronavirus en de opgelegde maatregelen van de Overheid is besloten om de OUTKOM van Maastricht te verplaatsen. De OUTKOM van Maastricht vindt nu plaats op 26 november!

ONTDEK JE KANSEN TIJDENS DE OUTKOM

Vanwege het Corona-virus zal het event online plaatsvinden. Het event start om 15.30 uur.

Altijd al eens benieuwd wat je zou kunnen doen? Of je internationaal kunt werken? Welke kansen er allemaal zijn? Kom dan naar de ‘OUTKOM2020’! Ontmoet enkele mooie Maastrichtse werkgevers zoals Mercedes-Benz, Mosa, Gemeente Maastricht, Accon AVM, Thomas Regout en DHL. Bezoek de bedrijvenmarkt en doe mee aan inspiratiesessies en speeddates!

Het event bestaat uit vier rondes van 30 minuten. Iedere ronde zijn een aantal bedrijven beschikbaar. Je mag zelf kiezen hoeveel rondes je bijwoont! Om deel te nemen aan het event dien je minimaal één ronde te kiezen!

 

Workshop Maastricht University:

De laatste ronde organiseert UM een lezing over “Online Netwerken“. Deze Engelstalige lezing duurt 1 uur. Netwerken gebeurt in deze tijden vooral online. Klinkt goed, maar hoe werkt dat? Welke online platforms bestaan er en hoe kan je ze gebruiken om je netwerk uit te breiden? Het antwoord op deze vragen en een aantal andere vind je gedurende deze lezing!

Voor meer informatie over de aanwezige bedrijven bij de OUTKOM van Maastricht, ga je naar de website www.meettheyoungsters.nl/maastricht