Magical Mystery Tour, Student Edition

Meet the Youngsters gaat samen met de Gemeente Weert, Parkmanagement Weert en de Weertse ondernemers aan de slag om de traditionele Magical Mystery Tour voor ondernemers uit te breiden met studenten en docenten.

 

Op deze manier ontstaan niet alleen nieuwe verbindingen tussen ondernemers, maar ook tussen docenten, studenten en ondernemers. Daarnaast krijgen middels de Magical Mystery Tour docenten en studenten inzichten in de mooie bedrijven die de gemeente Weert rijk is.

 

Meet the Youngsters zal tevens zorgen dat er opvolging na de Magical Mystery Tour mogelijk is:

  • Zo zullen alle deelnemende bedrijven (zowel de Mystery bedrijven als de reguliere deelnemende ondernemers) gevraagd worden om een bedrijfsprofiel aan te maken op meettheyoungsters.nl. D.m.v. dit profiel kunnen ze in contact komen en blijven met leerlingen/studenten/docenten.

 

  • Alle deelnemende leerlingen/studenten/docenten worden gevraagd om ook een profiel aan te maken, zodat de match kan worden gemaakt met de bedrijven.

 

Samenwerking

De Magical Mystery Tour, Student Edition wordt in overleg met Parkmanagement Weert vormgegeven worden.

Meet the Youngsters en Parkmanagement Weert zullen de bezoeken begeleiden. Meet the Youngsters zal samen met Parkmanagement Weert de bedrijven actief benaderen om deel te nemen. Daarnaast zal Meet the Youngsters studenten en docenten benaderen om deel te nemen. Aangezien dit de eerste keer is, verwachten we dat er ook nog wat koudwatervrees zal zijn. Alle hulp vanuit de gemeente wordt dan ook gewaardeerd en tevens is het bepalen van een goede datum cruciaal. Dit i.v.m. een integratie in het onderwijsprogramma.

 

Datum: 14 juni 2022

Tijd 12:30-17:00

Aanmelden kan via een mail naar info@meettheyoungsters.nl met als onderwerp Magical Mystery Tour ’22.