Online Stagemarkt

Dinsdag 2 juni Stagemarkt 

MeetTheYoungsters@Keyport

Bedrijven zijn druk met de impact van de coronacrisis. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt, hoe kom je dan aan je stageplek? We hebben elkaar dan weer hard nodig.

Wat is MeetTheYoungsters@Keyport?

 

Een online stagemarkt voor bedrijven en studenten voor de stageperiode vanaf september.

Als student stel je je voor als potentieel stagiair(e). De grote hoeveelheid bedrijven bieden je als student veel mogelijkheden. Gedurende de speeddatesessies is er alle gelegenheid voor vragen en interactie met de deelnemende bedrijven.

We rekenen op een half uur per speeddatesessie en gaan uit van ongeveer vijf studenten per bedrijf. In totaal is er ruimte voor maximaal 90 studenten en ongeveer 15 bedrijven uit de regio Keyport (Midden-Limburg en Cranendonck).

 

Hoe werkt het?

Schrijf je nu in om deel te nemen aan het event, de deelnemende bedrijven worden dagelijks aangevuld, dus houd dat in de gaten! Hier vind je de deelnemende bedrijven.

Je oriënteert je vervolgens op je gekozen bedrijf / bedrijven. Je denkt na over vragen die je wilt stellen en bespreekt de stagemogelijkheden.

Ieder bedrijf voegt stagemogelijkheden toe op het bedrijfsprofiel. Ook de stagemogelijkheden worden dagelijks aangevuld.

Er worden verschillende rondes gemaakt van groepen bedrijven. Iedere ronde bevat dus een groep van verschillende bedrijven. Kijk goed bij elke ronde welk bedrijf aanwezig is. De tijdstippen waarop de bedrijven live zullen zijn volgen zo snel mogelijk!

 

Hoeveel sessies dien ik bij te wonen?

Dit bepaal je helemaal zelf! Dit mag er één zijn, maar mogen er ook meerdere zijn!

 

Bent u een bedrijf en wilt u graag meedoen? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie:

Pdf-bedrijven

 

Het online stage event op dinsdag 2 juni is van 15.00 tot 17.30 uur. Voor MBO, HBO en WO studenten.