Erasmus Programma

Ben je net afgestudeerd en wil je een mooie CV booster? Vind je het leuk om in het buitenland aan de slag te gaan?

Als Meet the Youngsters zijn we betrokken bij een EU entrepreneurs programma. Dit is een programma vanuit de EU om je te verdiepen in het bedrijfsleven in het buitenland. Dit betekent dat je een halfjaar actief zult zijn voor een door jou gekozen bedrijf in Europa. Niet alleen biedt dit een mogelijkheid om ervaring op te doen bij een bedrijf, het verbreedt ook nog eens je internationale kennis. Daarnaast is dit de uitgelezen kans om je professionele netwerk uit te breiden!
Naast de mooie werkervaring biedt de EU ook nog eens een beurs om ervoor te zorgen dat de meeste kosten gedekt zullen zijn.

Een deelnemer van het Erasmus Young Entrepreneurs programma:

“Met het Erasmus Young Entrepreneurs programma kreeg ik de kans bij een ervaren ondernemer in de leer te gaan. Tijdens deze leer- en werkervaring heb ik niet alleen mijn kennis en interesse uitgebreid, maar creëerde ik ook een nieuw perspectief op een toekomstige baan.” – Loïc

 

Wil je meer informatie of wil jij je graag aanmelden voor dit programma? Stuur dan een bericht naar info@meettheyoungsters.nl. Wij helpen je graag verder!