Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

Ieder jaar rond deze tijd hebben we de uitreiking van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg in combinatie met ons partnerevent. Omdat dit een heel bijzonder jaar is hebben we besloten om de verkiezing naar 2021 getild. Middels deze verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

Dit jaar hebben we, in samenwerking met de gemeente Roermond, een extra categorie bij de verkiezing: Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond. Alle ingeschreven bedrijven gevestigd in deze gemeente zullen automatisch meedingen in deze categorie.

Powered by Qmusic 

Deze editie is niet alleen speciaal vanwege de extra categorie, maar ook de samenwerking tussen Meet the Youngsters en Qmusic maakt deze editie extra speciaal. De samenwerking met Qmusic betekent voor extra publiciteit omtrent de verkiezing!

 
De stembussen zullen dit jaar vanaf half januari open gaan!

 

             

Aanmelden
Wil jij als organisatie op een leuke manier onder de aandacht worden gebracht bij leerlingen, studenten en het bedrijfsleven? Meld je dan nu aan en doe mee aan de jaarlijkse verkiezing! Aanmelden kan via de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl