Beste Meet the Youngster gebruiker,

U heeft een bedrijfsprofiel op het platform van Meet the Youngsters. U bent inmiddels vindbaar voor studenten en u bent in staat om connecties te leggen. Omdat u een profiel heeft op ons platform bent u inmiddels ook zichtbaar op het platform Keyport Meets | Regio in je Rugzak. Regio in je Rugzak is een platform voor leerlingen uit het VO.

Regio in je Rugzak (middelbaar onderwijs) en Meet the Youngsters (MBO, HBO en WO) maken gebruik van dezelfde techniek, waardoor u in principe maar 1 keer een bedrijfsprofiel hoeft bij te houden. U kunt uw basis bedrijfsprofiel aanpassen via Meet the Youngsters. Hierna vindt er een synchronisatie plaats van uw bedrijfsprofiel vanuit Meet the Youngsters naar Regio in je Rugzak.

Regio in je Rugzak is een samenwerking van Appart en Meet the Youngsters in samenwerking met Keyport, SOML, LVO Weert en Yuverta.


U kunt vanaf nu ook inloggen op platform Regio in je Rugzak. Uw bedrijfsprofiel wordt hier hetzelfde weergegeven als bij Meet the Youngsters. Om te kunnen inloggen en in contact te komen met leerlingen dient u eerst het profiel te activeren. U kunt dit doen door de volgende stappen te zetten:
Logt u voor het eerst in?

U gaat naar de link: portaal.regioinjerugzak.nl/bedrijf
Vervolgens komt u uit op de inlogpagina van KM|RijR
U kunt de eerste keer niet direct inloggen
! U ziet onderaan de pagina de button: Maak een account. Hier klikt u op!

U vult bij e-mailadres het adres in dat gebruikt is voor het aanmaken van het bedrijfsprofiel bij Meet the Youngsters. Het is belangrijk om hetzelfde mailadres te gebruiken waaronder het Meet the Youngster profiel is aangemaakt.

Vervolgens klikt u op Verificatiecode verzenden
Naar het opgegeven e-mailadres wordt een code verzonden.
Deze code vult u in en bevestigt u.
Vervolgens kiest u een eigen wachtwoord, dat u tweemaal aangeeft.
Klik vervolgens op de button maken.

Als het gelukt is heeft u toegang tot u bedrijfsprofiel op het platform Regio in je Rugzak en ziet u het bedrijfsprofiel dat voor u gemaakt is.
Eventueel kan het voorkomen dat uw profiel nog door onze admins op actief moet worden gezet!

De volgende keer dat u inlogt via portaal.regioinjerugzak.nl/bedrijf kunt u rechtstreeks inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

We willen u vragen om ook uw profiel op KM | RijR te activeren om zo in aanraking te komen met leerlingen uit het VO uit uw regio. In de regio Weert gaan leerlingen vanaf week 19 aan de slag om bedrijven te ontdekken. Leerlingen kunnen alleen contact met u opnemen als uw profiel geactiveerd is. Hoe eerder u activeert, hoe sneller u in contact kunt komen met leerlingen.

Vanwege de koppeling van beide platformen vragen we u het bedrijfsprofiel naar wens aan te passen via het platform Meet the Youngsters. De wijzigingen worden dan ook zichtbaar op KM|RijR.

Regio in je Rugzak werkt samen met Meet the Youngsters en beide maken gebruik van dezelfde techniek. Hierdoor ontstaat een ketenaanpak, waarbij leerlingen hun opgebouwde netwerk aan bedrijven op de middelbare school kunnen meenemen/blijven benutten als ze gaan doorstuderen. Tevens kunt u als bedrijf op deze manier in contact blijven met deze jongeren. Door deze ketenaanpak wordt het mogelijk studenten die elders studeren proactief te informeren over stages, bijbanen, traineeships en startersbanen in Limburg.

Heeft u vragen over het Meet the Youngsters profiel, u bent bijvoorbeeld uw inlogcodes vergeten, neemt u dan gerust contact op: 06-83420665 of info@meettheyoungsters.nl

‘’Je rugzak vol ervaringen is de sleutel voor de toekomst’’

Heeft u nog vragen, stel ze ons gerust.