Hoe komt jouw bedrijf over bij jong talent? Maak je optimaal gebruik van de vernieuwende visies van jongeren en speel je in op hen als (toekomstige) markt? Om voldoende ‘bij te blijven’ is het belangrijk om tijdig in te zetten op het aantrekken van jongeren als werknemer, stagiair of trainee. Vinden en aantrekken zijn één ding, hen boeien en binden een ander.

In onze veelvuldige contacten met jongeren merken we dat ze in toenemende mate bezig zijn met ‘purpose’. In een tijd waarin een positieve bijdrage aan milieu, mens en maatschappij steeds belangrijker wordt, willen high potentials ook op een andere manier met hun werk bezig zijn. Flexibiliteit is belangrijk en wordt verwacht, maar jongeren bieden het zelf ook aan. Is jouw organisatie ingericht om hiermee om te gaan?

In een samenwerking met Strategisch Innoveren kunnen we je bij Meet the Youngsters helpen om de verschillende puzzelstukjes op hun plaats te leggen zodat jouw bedrijf een aantrekkelijke(re) werkgever is voor de jongere generatie. Het doel is om binnen een paar maanden je bedrijfsprofiel helder te krijgen en je employer branding – zowel intern als naar buiten toe – onderdeel te maken van je bedrijfsstrategie. Het zijn immers de mensen die je bedrijf maken tot wat het is. Dat doen ze nu reeds maar dat wil je ook in de toekomst in stand houden. 

Is jouw interesse gewekt? Geef dan even een seintje en we nemen contact met je op om te bespreken of ons aanbod ook voor jou van toegevoegde waarde is. 

Contact opnemen kan via info@meettheyoungsters.nl