De aantrekkelijkste werkgevers van Limburg zijn bekend!

Envida (Groot bedrijf) en Polygarde (MKB) verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2021

Tijdens het live online event van Meet the Youngsters vanuit Niekée in Roermond zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. Dit jaar was er tevens een extra categorie ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond’, met als winnaars IW-Zuidoost (Groot bedrijf) en Appart Media (MKB).

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de zesde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar met een extra categorie: “de Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond”.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start van de verkiezing, 15 januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2021’ verdienen.

Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en kregen mensen de mogelijkheid hun stem uit te brengen  of een peptalk te plaatsen. Tevens was er dit jaar een samenwerking met Qmusic Limburg. Hierdoor hebben bedrijven zich kunnen promoten op de radio!

Dit jaar hebben er meer dan 150 bedrijven deelgenomen aan de verkiezing en zijn er meer dan 14.000 unieke stemmen uitgebracht!

Tijdens de online finale zijn de winnaars Envida (Groot bedrijf) en Polygarde (MKB), alsmede de winnaars in de gemeente Roermond, IW-Zuidoost (Groot bedrijf)  en Appart Media (MKB) op een, in deze tijden gepaste wijze, feestelijk bekend gemaakt!

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent!

Bij deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

Regio Noord: De Zorggroep

Regio Midden: Interduct

Winnaar / Regio Zuid: Envida

Regiowinnaars categorie MKB:

Regio Noord: Volantis BV

Regio Midden: Verkoelen Dakspecialisten

Winnaar / Regio Zuid: Polygarde