Over Werk en Vakmanschap

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Voor deze bedrijven maken wij ons sterk voor het behoud en de versterking van technisch vakmanschap. Wij bieden zowel aankomende als ervaren technici een uitstekende werkomgeving om te kunnen doorgroeien. Zij kunnen aan de slag in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra-, en motorvoertuigentechniek.

Wat maakt ons zo uniek?

Werk en Vakmanschap

Via een landelijk netwerk van vestigingen verzorgt een team van deskundige medewerkers de dienstverlening voor werknemers en relaties. Onze consultants behartigen de belangen van de bedrijven en de technische vakmensen. Zij weten wat hen beweegt.

Vanuit deze betrokkenheid inventariseren ze de personele vraagstukken en behoeftes van leden en de kansen op de arbeidsmarkt voor technische werknemers. De consultants zorgen voor de werving en selectie, detachering, scholing en begeleiding van vakbekwaam technisch personeel.​​

Spectrim

Spectrim is specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technische specialisten op HBO- en WO-niveau voor zowel interim, projectmatige alsmede vaste opdrachten. Spectrim maakt deel uit van de Werk en Vakmanschap Groep. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij hooggeschoolde technici uitstekende carrièremogelijkheden. Zij kunnen bij aansprekende bedrijven aan de slag in de functies binnen de automotive, werktuigbouw, elektro-, infra- en procestechniek.

Carrièremogelijkheden

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij Werk en Vakmanschap? Bekijk dan onze openstaande vacatures of neem contact met ons op via de contactgegevens op dit bedrijfsprofiel! 

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Emmy Dekker-Coolen
     Contactpersoon telefoon 0495-453411
     Contactpersoon e-mail weert@werkenvakmanschap.nl
     Telefoon 0495-453411
     Website https://www.werkenvakmanschap.nl/werkgever/
     Adres Schoutlaan 9A
     Plaats Weert
     Postcode 6002 EA
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}