Over SoapBox

Soapbox is een marketingbureau dat bedrijven helpt om met creatieve concepten in contact te komen met hun specifieke jongerendoelgroep. Wij doen dit door doelgroepen te bestuderen, bereiken, betrekken en daadwerkelijk te beraken. Onze concepten enthousiasmeren niet alleen de doelgroep, het activeert jongeren ook om als ambassadeur voor onze opdrachtgevers binnen hun eigen netwerk aan de slag te gaan. Wij zijn als bedrijf de spil in een creatief netwerk van designers, developers, illustreerders en videografen. Zo hebben wij altijd de juiste competenties binnen handbereik.

Door middel van vijf diensten bedenken en verzorgen wij volledige marketingcampagnes, waarbij we van begin tot eind betrokken zijn. 

Diensten
Analyse | Voordat we de kwasten en verf tevoorschijn halen om het creatieve proces te starten, gaan we de straat op om de doelgroep te vinden. Het succes van elke marketingcampagne begint namelijk met het verzamelen van inzichten over de doelgroep.

Conceptontwikkeling | Bij Soapbox geloven wij in de kracht van gezamenlijk creëren. Door jongeren en onze klanten te betrekken in creatieve brainstormsessies gaan we net een stapje verder om inspiratie op te doen en een brug te slaan tussen de klant en doelgroep.

Design | Als het aankomt op design dan werken we het liefst met jong talent en hun frisse blik. Zodra het concept klaar ligt kiezen we de perfecte freelancer voor de job, begeleiden we ze door het creatieve proces en zorgen we voor een aantal feedbackmomenten met de klant.

Promotie | Voor ons start een succesvolle marketingcampagne altijd met een offline ervaring, waarmee het begin van de customer journey wordt gekickstart. Zo promoten we producten, adverteren we evenementen en onderwijzen we vaardigheden.

Eventmanagement | Bij Soapbox stoppen we niet bij het onderdeel promotie. Tijdens onze evenementen streven we er te allen tijde naar om zowel de partnerorganisatie als de jongeren in de spotlight te zetten.

 

Wat maakt ons zo uniek?

Jongeren worden iedere dag geconfronteerd met lastige keuzes, bergen informatie en constante prikkelingen online. Als oudere broer van Generatie Z verbinden wij deze groep met organisaties en bedrijven die talentontwikkeling een warm hart toedragen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een veelbelovende toekomst.

Wij inspireren jongeren door middel van onderwijs, amusement, cultuur en carrière mogelijkheden. Hoe we dat doen? Simpel; wij luisteren en leren, analyseren resultaten en bedenken concepten. Dit alles ten behoeve van de promotie en verzorging van volledige jongerenmarketing campagnes.

Carrièremogelijkheden

Soapbox biedt zowel studenten als starters de kans om zich binnen een leerzame omgeving verder te ontwikkelen. Zo kijken wij altijd uit naar stagiaires van verschillende disciplines en zijn ook starters bij ons van harte welkom. Kom je werken bij SoapBox, dan beland je in een jonge, energieke organisatie. Ook zijn de overleglijnen kort en krijg je als medewerker veel verantwoordelijkheid.
Wij bieden tevens een stagevergoeding voor onze studenten.

Wil jij graag deel uitmaken van team Soapbox? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 043-7600300 en wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor!

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon +3143 760 0300
     Website http://www.soapbox.nl/
     Adres Robert Schumandomein 2
     Plaats Maastricht
     Postcode 6229 ES
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}