Over Smurfit Kappa Roermond Papier

Wij leven in de wereld van onze klanten. Dat is onze passie. We luisteren naar de klant én handelen daar naar. We begrijpen hoe onze klant zich wil ontwikkelen. 
We snappen hoe merken zich willen positioneren en hoe ze willen inspelen op het winkelgedrag van de consument. En natuurlijk zijn we goed op de hoogte van de retailtrends.

Smurfit Kappa heeft een enorme hoeveelheid specifieke kennis over verpakkingen, verpakken en verpakkingsmachines. Deze kennis stellen wij ter beschikking aan onze klanten. 
Dit doen we via ons Development Center, Designer Netwerk, Machine Systems, Customer Support afdelingen en concepten zoals Retail Ready Packaging (RRP), instore marketing en via onze Innotools.

Wat maakt ons zo uniek?

Smurfit Kappa Roermond Papier maakt deel uit van de Smurfit Kappa Group, een internationaal concern met 367 vestigingen in 34 landen, op 3 continenten met 45.000 medewerkers. In Europa is Smurfit Kappa de marktleider op het gebied van de fabricage van papier voor de verwerking van golfkarton en verpakkingen. Op de locatie gevestigd in Roermond worden jaarlijks ruim 1 miljoen balen oud papier verwerkt tot zo’n 625.000 ton rollen nieuw papier. Dit is te vergelijken met 25% van wat jaarlijks aan oud papier in Nederland wordt ingezameld. In Roermond werken ongeveer 260 medewerkers waarvan de helft in ploegendienst.

Carrièremogelijkheden

U zult deel uitmaken van een getalenteerd wereldwijd team van meer dan 45.000 mensen, actief in 34 landen. 

U zult een rol spelen bij het leveren van toonaangevende, innovatieve oplossingen aan lokale en multinationale klanten. Focusgebieden zijn onder andere: Financiën, Operations, Productontwerp, en Sales en Marketing. 

U krijgt de beschikking over een reeks leer- en ontwikkelingsmogelijkheden om uw vaardigheden te verbeteren en uw potentieel als toekomstig leider binnen uw vakgebied te vergroten. Deze ontwikkeling kent verschillende vormen , afhankelijk van de verschillende landen. Het scala aan activiteiten omvat: training op het werk en buiten het werk, mentorschap en coaching.

Als wij studenten aannemen, willen we betekenisvolle ervaringen bieden, of het nu gaat om een vakantiebaan, afstudeerproject of stage. Wij zien dit als een perfecte manier voor u om een beter idee te krijgen over uw sterke punten en doelen voor uw toekomstige carrière. Tegelijkertijd leren wij van u, doordat u ons gaat vertellen wat wij moeten blijven doen en wat we beter kunnen doen.


Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

{{item.title}}

{{item.place}}
{{item.company_name}}

  Updates

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Evenementen

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Contact

    Telefoon 0475 384 512
    Website http://www.smurfitkappa.com/vHome/nl/roermond/
    Adres Mijnheerkensweg 18
    Plaats Roermond
    Postcode 6041 TA
    Land Nederland

    Recruiters

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.first_name}} {{item.last_name}}