Over Medtronic

Medtronic is een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie. Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben wereldwijd meer dan 65 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën ter behandeling van meer dan 70 veelvoorkomende aandoeningen.

Samen met artsen en ziekenhuizen benutten we ook onze expertise op klinisch, therapeutisch en economisch gebied. We gaan samen op zoek naar oplossingen voor de grootste uitdagingen in de zorg, zoals toenemende kosten, vergrijzing en toename van chronische ziektes. Samen met allerlei partners willen we de gezondheidszorg transformeren.

Medtronic is wereldwijd actief in meer dan 160 landen. In Nederland heeft Medtronic meer dan 1700 medewerkers, verspreid over vier vestigingen, waaronder het European Operations Center (internationaal distributie- en servicecentrum) in Heerlen, het Bakken Research Center in Maastricht, CardioVascular Operations (productiefaciliteit) in Kerkrade, en het Nederlandse verkoopkantoor in Eindhoven.


Wat maakt ons zo uniek?

Het nieuwe Medtronic.

Medtronic werkt samen met nieuwe partners, op nieuwe manieren, om de gezondheidszorg over de hele wereld te verbeteren. Door het samengaan met Covidien (nu Minimally Invasive Therapies Group) zijn we meer dan ooit in staat om tegemoet te komen aan de gezondheidszorgbehoeften van meer mensen over de hele wereld.

We weten dat innovatie alleen zinvol is wanneer deze veilig, effectief en bruikbaar is. Daarom werken we samen met gezondheidszorgsystemen en medische zorgverleners. We bundelen onze krachten met hun expertise. We richten onze samenwerking zo in dat we de meest optimale resultaten behalen.

"Op dit moment verbeteren onze therapieën wereldwijd ELKE SECONDE het leven van meer dan 2 MENSEN". 

Carrièremogelijkheden

Stages bij Medtronic.

Als stagiaire werk je aan een opdracht die betekenis heeft en bijdraagt aan het verbeteren van levens! Je bent onderdeel van een cultuur die wordt gedreven door onze missie en werkt samen met leiders die klaarstaan om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen en het afronden van je stageopdracht.

Jij...

bent communicatief sterk en op zoek naar een plek om jouw leiderschapsvaardigheden te tonen en verder te ontwikkelen. Je brengt jouw visie naar voren en draagt bij aan onze cultuur die gebaseerd is op samenwerking en innovatie. Door de inbreng van jouw unieke perspectief, talent en bijdrage kunnen we de grootste uitdagingen van de gezondheidszorg samen aangaan - Further, Together.


Werken bij Medtronic.

Nergens anders vind je zulke enorme kansen om betekenisvol en innovatief werk te doen. Om de grenzen van de gezondheidszorg te verleggen. Om de grenzen van jouw persoonlijke en professionele potentie te ontdekken. Wij bieden je kansen die je uit je comfortzone halen en jouw specifieke vaardigheden vergroten. Ook zijn onze trainingen, opleidingen en feedback erop gericht om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt om vooruit te komen.

Bij Medtronic ligt je carrière in je eigen handen. We werken nauw met je samen om je te ondersteunen in je carrièredoelen; het is aan jou om gebruik te maken van de ondersteuning die we je bieden om je vaardigheden te vergroten. Neem uitdagingen aan. Wissel tussen verschillende functies. Laat je overplaatsen naar een ander land. Door onze omvang en wereldwijde aanwezigheid bieden we je een groot scala aan verrijkende mogelijkheden over de hele wereld.

Kom bij ons werken, en maak een echt verschil voor de zorg in de toekomst. Laten we de grootste uitdagingen van de gezondheidszorg samen aangaan.

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 045 5664746
     Website http://www.medtronic.nl
     Adres Earl Bakkenstraat 10
     Plaats Heerlen
     Postcode 6422 PJ
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}