Over MeanderGroep

"MeanderGroep; De meest complete zorgaanbieder"

MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad en Westelijke Mijnstreek. Meer dan 5.000 werknemers verlenen dagelijks de zorg die nodig is. Met zo’n groot aantal medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen onze mensen meer dan 20.000 inwoners van Parkstad en Westelijke Mijnstreek. MeanderGroep Zuid-Limburg is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams voor thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Wat maakt ons zo uniek?

MeanderGroep: mensen met aandacht
Zorg met aandacht. Dat is wat de mensen van MeanderGroep Zuid-Limburg geven. Goede zorg leveren met net dat beetje extra. Niet omdat het moet, maar omdat het voor ons heel gewoon is.

Carrièremogelijkheden

‘Ik heb naar je komst uitgezien, ik ben blij dat je er weer bent’ Zó klinkt de waardering uit de mond van iemand voor wie jij iets betekent. Medewerkers van MeanderGroep Zuid-Limburg horen dat regelmatig. Dat maakt het werken bij de MeanderGroep afwisselend en uitdagend. Of je je nu inzet als zorghulp, helpende, verzorgende, verpleegkundige, kraamverzorgende of als maatschappelijk dienstverlener; je bent even waardevol!

HBO verpleegkundigen gezocht
Het aantal ouderen neemt snel toe. Nu en in de toekomst zijn er daarom flink meer HBO-verpleegkundigen nodig. Ouderen hebben vaak meervoudige problemen en sociale aspecten spelen een grote rol. ActiZ en V&VN een nieuw initiatief gelanceerd om meer HBO-verpleegkundigen te interesseren voor de ouderenzorg. De interactieve site ‘Daar zit meer achter’ laat HBO-V studenten levensecht het werken in de ouderenzorg ervaren.

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 045-567 68 88
     Website http://www.meandergroep.com/
     Adres Minckeleersstraat 2
     Plaats Landgraaf
     Postcode 6372 PP
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}