Werkplek / Stage
Roermond

Functiebeschrijving

Het belangrijkste doel van de stageopdracht is om een helder werkplan te maken met de doelstelling om structureel studenten te koppelen aan de 4 pijlers van bedrijventerrein Willem Alexander:

Imago
Cross-overs: uitwisselen van reststromen
Innovatie en start-ups
Verduurzamen van gebouwen

Per pijler zal de student de projecten benoemen en aangeven op welke manier studenten kunnen worden ingezet, welke profielen hier het beste bij passen, hoe de begeleiding zal worden vormgegeven en welke financiële middelen er zijn om dit te realiseren.


Functie-eisen

Projectmanagement: het uitschrijven van projecten, timemanagement en financiën hieraan koppelen

netwerken: zorgen dat je met de juiste instanties en personen in gesprek komt.
Presenteren: voortgang presenteren aan de werkgroep D&C
gesprekstechnieken: het toepassen van de juiste vragen, de dialoog voeren, kunnen overtuigen.

Samenwerken: het actief zoeken naar verbindingen tussen ondernemers, overheid en onderwijs en deze ook realiseren.


Arbeidsvoorwaarden

Er is een ruimte beschikbaar op Mijnheerkensweg 11 waar de student coronaproof kan werken. Mijnheerkensweg 11 is centraal gelegen op het bedrijventerrein. 

Een van de doelstellingen van WA Meets studenten is dan ook dat deze locatie als campus zal functioneren waar de studenten in de toekomst een werkplek hebben waar zij “met de voetjes in de klei” kunnen werken, in contact komen met onze mooie bedrijven en zo hopelijk ook na hun stage in het Roermondse actief blijven. 


Voor deze opdracht is een stagevergoeding van €360,- per maand beschikbaar.


Overige informatie

Bedrijventerrein Willem-Alexander (WA) is een watergebonden bedrijventerrein waar duurzaamheid en circulariteit centraal staan, zowel product als proces dragen meer dan gemiddeld bij aan de ontwikkeling van de opkomende circulaire economie. 20 van de 60 bedrijven zijn bovengemiddelde actief op het gebied van duurzaamheid/circulariteit, zij vertegenwoordigen 90 % van de omzet die op het bedrijventerrein gegenereerd wordt. Het merendeel van de bedrijven (80%) is actief in de maakindustrie. De 1120 medewerkers genereren een omzet tussen de 600-700 miljoen.