Over Gemeente Roermond

Roermond is de stad van Ontmoeting, Verbinding en Samenwerking. Een historische stad voor jong en oud, die zorgt voor elkaar, met een bloeiende economie in Retail, Leisure en industrie, en samen werkt aan duurzame ontwikkeling. Roermond is een compacte stad aan het water met eromheen kernen in het groen. De natuur is vanuit de binnenstad binnen handbereik. Roermond is een dynamische en afwisselende plek om te werken en te wonen. 

Wat maakt ons zo uniek?

De samenleving is voortdurend in beweging en verandert snel. Dit vraagt van ons als organisatie meer flexibiliteit,innovatievermogen en wendbaarheid en een andere manier van werken. Ofwel een gemeente die faciliteert, ruimte geeft en innovatief is. Wij verwachten van elke medewerker de volgende kernwaarden: Vertrouwen, Lef en ondernemerschap, Respect en Samenwerken.

Gemeente Roermond:

Is een organisatie (en afdeling) in ontwikkeling met ruimte en behoefte aan jouw input
Is een veelzijdige en uitdagende werkomgeving
Is  een plek in een gedreven en enthousiast team, waar samenwerking vanzelfsprekend is
Heeft goede arbeidsvoorwaarden o.a. uitloopschalen, ICT voorzieningen, IKB, dit kun je inzetten voor bijvoorbeeld de inkoop van extra vrije dagen en een reiskostenvergoeding 
Is flexibel in werkplek en –tijdenCarrièremogelijkheden

Roermond bruist!

Roermond vormt het bruisend hart van Limburg en is een stad vol ambitie! Dat proef je niet alleen in de gezellige historische binnenstad, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie.

Werken voor onze stad kent dan ook een eigen dynamiek. We leggen de lat hoog en stellen daardoor de nodige eisen aan de kwaliteit van het ambtelijk apparaat. Achterover leunen past niet bij ons; ‘liever vandaag dan morgen’ zogezegd. We durven kritisch naar onszelf te kijken, we zijn gewend aan hectiek en verandering en zijn niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. In ruil hiervoor mag je uiteraard iets terug verwachten, zoals uitdagend werk, diverse mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De bestuurlijke en ambtelijke ambities vind je terug in onze stad en in onze dienstverlening: een prachtig historisch centrum, een Designer Outlet Center en een Retail Park met miljoenen bezoekers per jaar, talloze evenementen en de voortdurende verbetering van onze dienstverlening door middel van bijvoorbeeld procesaanpassingen en verregaande digitalisering.

Deel je bovenstaande ambities, dan is werken in Roermond wellicht iets voor jou!

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Brenda Feijen
     Contactpersoon telefoon 0475 359 557
     Contactpersoon e-mail JanouMartens@roermond.nl
     Telefoon 14 0475
     Website https://www.roermond.nl
     Adres Markt 31
     Plaats Roermond
     Postcode 6041 EM
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}