Over Eriks

ERIKS is een internationale industriële dienstverlener die een hoogwaardig en breed assortiment van werktuigbouwkundige componenten en daarop aansluitende technische en logistieke diensten aanbiedt.

ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 28 landen. De geografische zwaartepunten van de activiteiten liggen in West-Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft ERIKS vestigingen in het Midden Oosten en Zuidoost-Azië.


Wat maakt ons zo uniek?

De lat van vandaag is de springplank van morgen

ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist in producten én toepassingen bedenken we samen met u ook compleet nieuwe oplossingen. Voor uw succes. Want u wilt altijd beter. Groeien. Voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen. ERIKS zorgt ervoor dat uw producten, processen en resultaten verbeteren. Want hoe groot of klein onze oplossingen of onderdelen zijn, is niet belangrijk. Het gaat erom dat ze uw producten en processen sneller, slimmer, veiliger of efficiënter maken. Dat u er grote ambities mee kan realiseren. Bekijk onze cases en ontdek wat ERIKS voor u kan betekenen!

ERIKS is een gezonde, groeiende onderneming. Dit brengt continuïteit, stabiliteit en dus zekerheid. Zekerheid met ruimte voor ambitie, zelfontplooiing en innovatie.


Carrièremogelijkheden

ERIKS Top Employer 2016
ERIKS is ook in 2016 gecertificeerd Top Employer Nederland. Dit betekent dat het Top Employers Institute, gespecialiseerd in HR onderzoek, erkent dat ERIKS een goede werkgever is met onder andere uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor de uiteindelijke certificering heeft ERIKS het “International HR best practices onderzoek” doorlopen. In dit intensieve onderzoek wordt getoetst op de kwaliteit van het HR beleid en de uitvoering van actuele strategische HR onderwerpen, arbeidsvoorwaarden en cultuur. Ter waarborging van de validiteit worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Bij het onderzoek wordt gewerkt met relatieve scores ten opzichte van andere leidende organisaties in Nederland. Om gecertificeerd te blijven moet het HR beleid dus continue blijven ontwikkelen.
 

 

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 0475 372 233
     Website http://www.eriks.nl
     Adres Business Park Stein 157
     Plaats Elsloo
     Postcode 6181 MA
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}