Over Engie

ENGIE bestaat in Nederland uit ENGIE Energie, ENGIE  Services, ENGIE E&P, ENGIE Fabricom en ENGIE Laborelec.  Wij zijn het bedrijf dat voorop loopt in de energietransitie en dat, dankzij innovatieve en duurzame energieoplossingen, de energietransitie ook echt waarmaakt. Wij geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, en tevens de beweging naar decentralisatie, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken. 

De Groep ENGIE

ENGIE ontwikkelt haar bedrijfsactiviteiten (elektriciteit , aardgas, energiediensten) rond een model dat gebaseerd is op ‘verantwoorde groei’ en gaat op die manier de uitdagingen van de energietransitie aan: het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

De ENGIE Groep biedt consumenten, steden en zakelijke stakeholders de meest efficiënte en innovatieve energieoplossingen, gebaseerd op haar expertise in vier belangrijke sectoren: duurzame energie, energy efficiency, kennis van en ervaring met LNG en digitale technologie.

ENGIE telt wereldwijd 154.950 medewerkers en boekte in 2015 een omzet van 69,9 miljard euro. De Groep, die op de beurzen van Parijs en Brussel wordt genoteerd onder de naam ENGI, is vertegenwoordigd in de belangrijkste internationale indexen: CAC 40, BEL 20, DJ Euro Stoxx 50, Euronext 100, FTSE Eurotop 100, MSCI Europe, DJSI World, DJSI Europe en Euronext Vigeo (Eurozone 120, Europe 120 en France 20)

Wat maakt ons zo uniek?

Engie S.A. is het grootste nutsbedrijf ter wereld en is in 70 landen actief bezig met de productie, transmissie en distributie van energie. Daarnaast is een van onze kernwaardes om terug te gaan naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Bij ENGIE werken we hier dagelijks aan, ook in Nederland. Precies wat je mag verwachten van het grootste en meest innovatieve energiebedrijf ter wereld.

Carrièremogelijkheden

ENGIE Energie Nederland is een toonaangevende energiespeler op de Nederlandse markt. Met 6 moderne energiecentrales en een hypermoderne nieuwe centrale op de Rotterdamse Maasvlakte in aanbouw hebben wij een totale productiecapaciteit van ruim 5000 MW. Daarmee is ENGIE Energie Nederland de grootste elektriciteitsproducent van Nederland. We maken deel uit van ENGIE, een wereldspeler in energie, services, milieu en water. In Nederland telt ons bedrijf ruim 875 medewerkers. We leveren elektriciteit en gas aan zowel zakelijke klanten als consumenten. 

 

ENGIE Energie Nederland ziet het als zijn opdracht om van de wereld waarin we leven een wereld te maken waarin energie beschikbaar is voor iedereen; waarin energie op een duurzame en betrouwbare manier wordt geproduceerd en verbruikt, met respect voor de mens en zijn omgeving. Zo maken we van energie een bron van vooruitgang en duurzame ontwikkeling. Daarom investeren wij in de gehele energiemix; door met nieuwe technologieën het rendement van bestaande energiecentrales te verhogen, door nieuwe efficiëntere en flexibeler energiecentrales te bouwen en door te investeren in hernieuwbare bronnen zoals, windenergie op land, zonne-energie, waterkracht en biomassa. 

 

Het scheppen van ruimte voor groei op het professionele én persoonlijke vlak zien we als één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. We voelen ons bijzonder betrokken bij de ontwikkeling van talenten. Dat doen we door medewerkers te steunen in het volgen van opleidingen, te begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling en daadwerkelijk de ruimte te scheppen om door te groeien naar een andere functie. Voor iedereen die bij ons komt werken ligt een loopbaanpad open, het is aan jou of jij daar overheen gaat wandelen.

Op dit moment zijn we met name op zoek naar technisch toptalent, want onze state of the art centrales vragen om goed gekwalificeerd technisch personeel. In een professionele omgeving met uitdagende techniek en deskundige collega’s krijg je de kans om het werken in een nieuwe elektriciteitscentrale  vanaf de start mee te maken! Wij hebben jouw kennis en ervaring op het gebied van voorbereiden, plannen, begeleiden en zorgvuldig afhandelen van (onderhouds)werkzaamheden nodig.

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 043 367 5000
     Website http://www.engie.nl
     Adres Amerikalaan 35
     Plaats Beek
     Postcode 6199 AE
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}