Over Dental Clinics

Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.


Wat maakt ons zo uniek?Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze drie tandartspraktijken in Maastricht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Ook buiten werktijd bent u van harte welkom bij de tandarts; Dental Clinics Maastricht Centrum en Dental Clinics Maastricht Scharn zijn op dinsdag tot 21.00 uur geopend. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

Mondhygiëne

We hebben verschillende mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten in huis. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie en mondhygiëne. Samen zorgen we voor het in stand houden van uw tandvlees en geven we advies, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en kiezen, kunt u samen met de tandarts-implantoloog van Dental Clinics Maastricht Centrum of Dental Clinics Maastricht Heerderrein kijken wat de beste oplossing voor uw gebit is. We werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Maartje Hendrix
     Contactpersoon telefoon 0000
     Contactpersoon e-mail dentalclinics@meettheyoungsters.nl
     Telefoon 043 325 1545
     Website https://www.dentalclinics.nl/tandarts/Maastricht/?gclid=Cj0KCQiAvc_xBRCYARIsAC5QT9my-p9E-BFBBOQp4AK-d3kliqrvOHoLkyEvnZ1o8uwkNCIGIMUtjJoaAsYsEALw_wcB
     Adres Koningin Emmaplein 10
     Plaats Maastricht
     Postcode 6214 AC
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}