Over Blitta B.V.

Al sinds de oprichting is Blitta sterk gericht op innovatie. Met onze kennis, ervaring en creativiteit bieden we architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars totaaloplossingen bij het ontwerp en de bouw van een gevelconstructie. We nemen als co-designer en co-maker graag de verantwoordelijkheid voor de hele gevel op ons. Onze engineers denken mee met architecten over de vraag of en hoe een beeldbepalend ontwerp is te maken. Onze specialisten in de werkplaats zoeken voor ieder project naar de beste methode om de gevelelementen te produceren en te monteren. En we onderzoeken continu hoe we, door nieuwe technische functionaliteiten in onze gevelsystemen te verwerken, een duurzame bijdrage kunnen leveren aan een prettig leefklimaat binnen en buiten een gebouw.

Blitta is een innovatieve ontwerper en producent van gevelconstructies waarmee architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars in heel Nederland beeldbepalende bouwwerken opleveren. We bestaan al sinds 1874. Toen begon Jan Franssen te werken als dorpssmid in Blitterswijck. De bedrijfsnaam werd van deze in Noord-Limburg gelegen plaats afgeleid.

Vanaf de jaren twintig van de vorige eeuw maakte Blitta stalen stalramen en later ook stalen puien. Daarmee werden we bekend bij architecten in heel Nederland.

In de jaren vijftig vestigde Blitta zich in Venray. Na de opkomst van aluminium als bouwmateriaal van gevels in de jaren zestig zijn we uitgegroeid tot de innovatieve marktleider voor complex samengestelde en integraal ontwikkelde gevelconstructies.

Wat maakt ons zo uniek?

Blitta Gevelsystemen B.V. zorgt al sinds 1874 voor toonaangevende gevelconstructies in utiliteits- en woningbouw. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we als totaalleverancier in staat techniek, innovatie en esthetiek vanaf ontwikkeling tot oplevering in een passende oplossing te verenigen. Deze integrale benadering maakt het voor architecten, aannemers en investeerders mogelijk desgewenst verder te denken dan de standaarden in de markt.

Carrièremogelijkheden

Kom jij ons team versterken?

Voor het realiseren van onze ambitie - vertaald in onze slogan 'The beauty of innovation' – verwelkomen we graag enthousiaste mensen. Nieuwe collega's met passie voor het vak, teamgeest en de wil om bij te dragen aan het leveren van kwalitatief hoogstaande gevels.

Gepassioneerd en teamworker?

Een carrière bij Blitta betekent uitdagende projecten, afwisselend werk, teamwork en ruimte voor ontwikkeling. Werken bij Blitta betekent ook onderdeel uitmaken van een team van enthousiaste collega’s met passie voor de gevelbouw. Bovendien betekent het werkzaam zijn in een organisatie waarbij innovatie en het succesvol aangaan van uitdagingen in de genen zit.

Stel je voor aan Blitta!

Ben je technisch (TU, HTS of MTS) en zoek je een werkgever in de bouwsector waar je je werk met voldoening kunt uitvoeren en afwisseling vanzelfsprekend is? Solliciteer dan bij Blitta.

 

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 0478 555 555
     Website https://www.blitta.nl/
     Adres Maasheseweg 77
     Plaats Venray
     Postcode 5804 AB
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}