Over Antea group

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met ruim 3.500 medewerkers zijn wij wereldwijd actief. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor bieden wij effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van onze opdrachtgevers. In Nederland doen wij dat vanuit onze 6 vestigingen waaronder die in Maastricht.

Maar wat doen wij dan eigenlijk? Van Stad tot land, van water tot lucht; de adviseur en ingenieurs van Antea Group dragen bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie.
Wat maakt ons zo uniek?

Antea Group wil een toonaangevend partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen in onze leefomgeving. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door onze kennis in te zetten voor een volhoudbare toekomst. Vol trots en met plezier.

Carrièremogelijkheden

Werken bij Antea Group is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. We vinden het belangrijk om medewerkers ruimte te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

We bieden afwisselend werk en arbeidsvoorwaarden die je aan kunt laten sluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis bij Antea Group. 

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

{{item.title}}

{{item.place}}
{{item.company_name}}

  Updates

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Evenementen

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Contact

    Telefoon +31 (0)43 327 1200
    Website http://www.anteagroup.com/nl
    Adres Wim Duisenbergplatsoen 21
    Plaats Maastricht
    Postcode 6221 SE
    Land Nederland

    Recruiters

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.first_name}} {{item.last_name}}