Over Allbidigit Group

De Allbidigit Group

Wij hechten veel waarde aan duurzame relaties. Met zowel onze klanten als andere partijen die bij onze dienstverlening betrokken zijn. Zo onderhouden we goede contacten met onze opdrachtgevers, partners en lokale autoriteiten. Samen werken we voortdurend aan de beste oplossingen voor u. Wij adviseren en begeleiden organisaties bij vraagstukken op het gebied van informatie- en documentenbeheer.

AllBidigit is actief in heel Nederland. Wij ontzorgen grote en kleine organisaties in de publieke sector, onderwijs, zorg, gemeenten, industrie, handel en zakelijke dienstverlening. Dit doen we met een enthousiast team van medewerkers in een open en ongedwongen sfeer en in nauwe samenwerking.

Kenmerkend voor onze organisatie is het onderscheidend vermogen om op een flexibele wijze aan de specifieke wensen van de klant te kunnen voldoen. Om aan de hoge eisen van de huidige markt en uw vraag te blijven voldoen, staat innovatie  voorop. Dit betekent dat wij voortdurend investeren in technologie, maar ook op alle kennisgebieden die voor onze en uw organisatie van belang zijn.


Wat maakt ons zo uniek?

Als innovatieve kennisorganisatie geven wij u dé oplossing binnen uw bedrijfsprocessen op het gebied van document- en informatiemanagement. Wat wij doen is slim, snel en soepel organiseren. Overzichtelijk ontzorgen door digitale structuur aan te brengen. AllBidigit is leidend in het aanbod op het gebied van informatiemanagement en documentoplossingen!

Carrièremogelijkheden

Het digitaal werken, effectieve en efficiënte informatieoverdracht, anytime, anywhere en op any device bij uw bedrijfsinformatie kunnen. In een steeds sneller veranderende samenleving worden steeds hogere eisen aan de informatietechnologie gesteld. AllBidigit wil oprichter en inrichter zijn op het gebied van document- en informatiemanagement.

 

Kennis van bedrijfsprocessen, kennis van wet- en regelgeving op het gebied van archiveren, kennis van het (digitaal) opslaan van archief en beheren van (digitale) gegevens en informatie.

Het is ons continue streven om op deze kennisgebieden door te ontwikkelen waardoor er een beheersbare en efficiënte organisatie blijft bestaan en mee te gaan in de maatschappelijke ontwikkelingen. In de markten waar we opereren willen we gezien worden als een professionele speler op ons werkterrein. Binnen onze visie past ons concept ABD: Altijd Blijven Doorontwikkelen. Wij adviseren niet alleen als onafhankelijk bureau op een deskundige manier, maar zorgen ook dat uw systemen optimaal functioneren en u daar slim, snel en soepel mee overweg kan gaan!


Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 0475-411170
     Website https://www.allbidigit.nl
     Adres Bellweg 11
     Plaats Echt
     Postcode 6101 XA
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}