Over Abbott Vascular Netherlands B.V.

Abbott Vascular Netherlands B.V., een divisie van Abbott, is één van de wereldleiders op het gebied van vasculaire producten (producten voor het verhelpen van aandoeningen in de bloedvaten, zoals bijvoorbeeld vernauwde aders). De organisatie richt zich op het verbeteren van de behandeling van vasculaire aandoeningen en het verbeteren van de zorg van de patiënt door het combineren van de laatste medische innovaties, samenwerking met 's-werelds beste farmaceutische bedrijven, investeringen in research en development, training en opleiding.

De vestiging in Heerlen fungeert als centraal distributiecentrum voor vasculaire producten die Abbott maakt in fabrieken in Ierland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Puerto Rico en Costa Rica. Onze afdelingen Customer Service, Logistic Services, Operations, Quality Assurance en Finance zorgen voor een snelle en nauwkeurige verwerking van de orders (afkomstig uit vrijwel de hele wereld), een zorgvuldige planning van de productie en een adequate financiële verwerking.

De snel groeiende vestiging van Abbott Vascular is voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals die zich thuis voelen in een vooruitstrevende internationale werkomgeving en kunnen bijdragen aan het optimaliseren van onze dienstverlening.

Wat maakt ons zo uniek?

Abbott heeft een bijzondere missie: Turning Science into Caring. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn circa 1800 mensen werkzaam in de productie, supply chain, marketing, research en verkoop. Bovendien is Abbott marktleider in de sectoren: bloedonderzoek, immunoassay diagnostiek, medicinale stents, voeding voor volwassenen en kindervoeding in vele globale markten.

Carrièremogelijkheden

Abbott richt zich op de lange termijn. Dat geldt ook voor ons personeelsbeleid. We investeren actief in de kwaliteit van onze mensen, met het aanbieden van opleidingen en het bieden van carrièrekansen. Abbott is voortdurend in beweging, wat kansen biedt om mee te doen aan (internationale) projecten. Natuurlijk hebben we ook oog voor het thuisfront; zo hebben we bijvoorbeeld een studiefonds voor kinderen van Abbott-medewerkers.

Binnen ons bedrijf zijn de omgangsvormen informeel en staat de deur altijd open. We vormen een team en we werken hard. Samenwerken betekent niet dat we allemaal hetzelfde zijn. Abbott koestert verschillen, want uit de ontmoeting van verschillende ideeën ontstaan de beste oplossingen. Bij alles wat we doen is respect belangrijk: voor elkaar, voor patiënten en onze klanten.

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Telefoon 045-5435700
     Website http://www.abbottnederland.nl/abbott-in-nederland/abbott-vascular-netherlands-bv
     Adres Argonstraat 1
     Plaats Heerlen
     Postcode 6422 PH
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}