Is uw bedrijf op zoek naar gemotiveerde internationale werknemers met een frisse blik die zich graag willen ontwikkelen? Dan kan AIESEC u deze ideale werknemer wellicht bieden. AIESEC is een non-profit organisatie die andere organisaties ondersteunt door het inzetten van jonge professionals uit andere landen en zo talenten over de hele wereld de kans geeft om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Via de internationale database van AIESEC kan uw bedrijf in contact komen met meer dan 2,500,000 potentiële werknemers uit 126 landen, die op fulltime basis bij u aan de slag kunnen gaan voor een periode van 6 tot 18 maanden. Door middel van een matching process, verzorgd door ons, kan de perfecte kandidaat voor uw open vacature gevonden worden waardoor beide partijen een leerzame ervaring genieten. Daarnaast regelen wij de formaliteiten zoals de visumaanvraag en verzekering. Ook ondersteunen wij de kandidaat bij het zoeken naar accommodatie en maken wij de kandidaat wegwijs in Nederland door ze uit te nodigen voor verschillende sociale activiteiten. Kortom, we nemen door het proces veel werk uit handen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog resterende vragen, neem dan contact op met een van onze acquisitiemanagers door een mail te sturen naar partners.maastricht@aiesec.nl of door te bellen naar +31 6 39251005.